Aupala!
Oraingo honetan GOIENAn agertu garela baino ez!
Batzuk besteak baino ederragoak. :-)=
Hemen esteka: http://goiena.net/albisteak/bergarako-kontsumo-taldeak-barazkiak-baserritik-kalera/
Hortik aurrera hainbatek bidali digu email gure berri jakiteko.
Kaixo Denoi!
ResponderEliminarHurrengo Asteartean urtarrilak 29an, Ordiziko Barrena Kultur Etxean “Silvestre, comestible y creativo. Recetario para la soberanía alimentaria” liburua aurkeztuko det. Garai batean erabiltzen ziren basa-baliabideei buruzko hitzaldia eta gaur egungo petrolioaren zenitari aurre egiteko era sortzaile bat. Ezkurrak, Gaztainak, basalandareak, itsas belarrak,loreak eta bestelako baliabideak erabiliz haien bilketa,errezeta eta burujabetzarekin dauken harremana ikusiko degu.Gure baratzeko sasoiko barazkiekin kombinatutako engindago Ezkurra pizzak, gaztaina esnea,erromeru helatua, osin-zopak eta kompostara ez dihoazten belarrak ere nola bilakatu zuku-berde batean..
Arratsaldeko 19.00tan itxoiten zaituztegu.
Www.dawamoru.blogspot.com